תקציר המתכון: ללא קמח וג'לטין
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לחמם תנור 160 מעלות להניח תבנית תנור עם מים רותחים בתחתית
את הגבינה והשמנת חמוצה להניח על מסננת להורדת הנוזלים לפחות שעה
להפריד את החלבונים להקציף עם חצי כוס סוכר
בקערה גדולה נטרוף את החלמונים עם חצי כוס סוכר
נוסיף את הגבינה השמנת
קורנפלור ואינסטנט וניל
את החלבונים המוקצפים נוסיף בעדינות בתנועות קיפול
נניח נייר אפייה בתחתית התבנית וניצוק את הבלילה
נאפה שעתיים(לא לפתוח תנור בזמן האפייה) נקרר
גנאש - נרסק 150 גר שוקולד מריר
כוס שמנת מתוקה על הגז לסף רתיחה לכבות את הגז ולהוסיף לשוקולד לערבב עד לקבלת גנאש מבריק
נשפוך על העוגה הקרה נקשט עם שוקולד מגורד בקולף