מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, קמח, אבקת אפיה, עם ספריי שמן משמנים תבניות מיוחדות לסברינה , ממלאים את השקעים עד ס"מ לפני הסוף, אופים 180 מעלות עד להזהבה, .
2
להכנת סירופ – בסיר מחממים מים עם סוכר, (עד שהסוכר נמס) מוסיפים תמצית וניל , תמצית רום, חותכים מכל סברינה פרוסה דקה כדי ליישר אותה, מניחים על תבנית כשהם הפוכות (שהחלק שיושר נמצא כלפי מטה) , חותכים לחצי כמעט עד הסוף, טובלים את הסברינה בסירופ, מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב ומזלפים, מקשטים עם דובדבנים.. מאתי ממן באהבה..
1
מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, קמח, אבקת אפיה, עם ספריי שמן משמנים תבניות מיוחדות לסברינה , ממלאים את השקעים עד ס"מ לפני הסוף, אופים 180 מעלות עד להזהבה, .
2
להכנת סירופ – בסיר מחממים מים עם סוכר, (עד שהסוכר נמס) מוסיפים תמצית וניל , תמצית רום, חותכים מכל סברינה פרוסה דקה כדי ליישר אותה, מניחים על תבנית כשהם הפוכות (שהחלק שיושר נמצא כלפי מטה) , חותכים לחצי כמעט עד הסוף, טובלים את הסברינה בסירופ, מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב ומזלפים, מקשטים עם דובדבנים.. מאתי ממן באהבה..