לןגן

סברינות

מאת: אתי ממן, פורסם: 20/06/2015 | 23:44
סברינות

תקציר המתכון: עוגת סברינה אישית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

לקישוט

לקצפת

סברינה

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, קמח, אבקת אפיה, עם ספריי שמן משמנים תבניות מיוחדות לסברינה , ממלאים את השקעים עד ס"מ לפני הסוף, אופים 180 מעלות עד להזהבה,

  2. להכנת סירופ – בסיר מחממים מים עם סוכר, (עד שהסוכר נמס) מוסיפים תמצית וניל , תמצית רום, חותכים מכל סברינה פרוסה דקה כדי ליישר אותה, מניחים על תבנית כשהם הפוכות (שהחלק שיושר נמצא כלפי מטה) , חותכים לחצי כמעט עד הסוף, טובלים את הסברינה בסירופ, מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב ומזלפים, מקשטים עם דובדבנים.. מאתי ממן באהבה.