את הפירות מניחים בקערה מוסיפים להם קינמון לפי הטעם (אני אישית שמה קינמון בנדיבות) ומוסיפים סוכר (כ-2 כפות). מניחים לתערובת הזו לעמוד כרבע שעה לספיגת הטעמים.
אופן ההכנה
1
1. מחממים תנור אפיה ל-180 מעלות.
2
2. משמנים תבנית אפיה מס' 26 בחמאה, מפזרים מעל מעט סוכר ומנערים כך שיכסה את התבנית.
3
3. במערבל מזון , מערבלים תחילה את הסוכר והחמאה ואחר כך מוסיפים את הביצים, שמנת חמוצה, קמח תופח, מיץ תפוזים וקליפה, מעט תמצית וניל..
4
4. את הבצק יוצקים לתבנית אפיה ומעל מניחים את הפירות .
5
5. זורים מעל הפירות כף סוכר ואגוזים, אפשר גם קינמון למי שאוהב. .
6
6. אופים כ-40-45 דקות, (בחום של 180 מעלות .
7
7. כשהעוגה מצטננת אפשר לזרות מעל אבקת סוכר לקישוט..
8
קל, מהיר וטעים. .
9
איחסון העוגה : במקרר.
10
בתיאבון !!!.
1
1. מחממים תנור אפיה ל-180 מעלות.
2
2. משמנים תבנית אפיה מס' 26 בחמאה, מפזרים מעל מעט סוכר ומנערים כך שיכסה את התבנית.
3
3. במערבל מזון , מערבלים תחילה את הסוכר והחמאה ואחר כך מוסיפים את הביצים, שמנת חמוצה, קמח תופח, מיץ תפוזים וקליפה, מעט תמצית וניל..
4
4. את הבצק יוצקים לתבנית אפיה ומעל מניחים את הפירות .
5
5. זורים מעל הפירות כף סוכר ואגוזים, אפשר גם קינמון למי שאוהב. .
6
6. אופים כ-40-45 דקות, (בחום של 180 מעלות .
7
7. כשהעוגה מצטננת אפשר לזרות מעל אבקת סוכר לקישוט..