אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,825
צפיות

עוגת וניל מקושטת

המתכון של
עוגת וניל מקושטת

עוגה ספוגית וטעימה, מתאימה לזילוף, לעוגות יום הולדת ועוד..

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 4 ביצים
  • רבע כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • חצי כוס שמן
  • תמצית וניל
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • לזילוף
  • קצפת צמחית תנובה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
  • 1

    העוגה:.


  • 2

    להקציף עם המיקסר את הביצים עם הסוכר וסוכר הווניל. אין צורך להפריד ביצים. עד לקבלת מרקם סמיך..


  • 3

    להחליף את הוו הקצפה במיקסר לוו גיטרה..


  • 4

    להוסיף לקערה את הנוזלים ולערבב במהירות נמוכה..


  • 5

    להוסיף את הקמח ושוב לערבב עד לקבלת בלילה אחידה..


  • 6

    לשמן תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ..


  • 7

    לצקת לתבנית את הבלילה..


  • 8

    לאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך 40 דקות, או עד להשחמה אחידה..


  • 9

    יודעים שהעוגה אפויה, אם כאשר מכניסים לעומקה סכין יבשה, הסכין נותרת יבשה. (את הסכין יש להכניס במרכז העוגה).


  • 10

    לזילוף:.


  • 11

    להקציף שמנת צמחית עם 2 כפות סוכר למשך דקה..


  • 12

    להוסיף את האינסטנט פודינג ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצפת אחידה..


  • 13

    לחלק את הקצפת ל 2..


  • 14

    להוסיף טיפה אחת ג'ל מאכל בצבע ירקרק לחצי מהכמות..


  • 15

    לצפות את העוגה.


  • 16

    בהצלחה 💕.


1

העוגה:.


2

להקציף עם המיקסר את הביצים עם הסוכר וסוכר הווניל. אין צורך להפריד ביצים. עד לקבלת מרקם סמיך..


3

להחליף את הוו הקצפה במיקסר לוו גיטרה..


4

להוסיף לקערה את הנוזלים ולערבב במהירות נמוכה..


5

להוסיף את הקמח ושוב לערבב עד לקבלת בלילה אחידה..


6

לשמן תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ..


7

לצקת לתבנית את הבלילה..


8

לאפות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך 40 דקות, או עד להשחמה אחידה..


9

יודעים שהעוגה אפויה, אם כאשר מכניסים לעומקה סכין יבשה, הסכין נותרת יבשה. (את הסכין יש להכניס במרכז העוגה).


10

לזילוף:.


11

להקציף שמנת צמחית עם 2 כפות סוכר למשך דקה..


12

להוסיף את האינסטנט פודינג ולהמשיך להקציף עד לקבלת קצפת אחידה..


13

לחלק את הקצפת ל 2..


14

להוסיף טיפה אחת ג'ל מאכל בצבע ירקרק לחצי מהכמות..


15

לצפות את העוגה.


16

בהצלחה 💕.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים