ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
חצי מיכל של 225 גרם גבינת שמנת
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף את הבצים עם הסוכר והמלח 8 דקות ,להוסיף את הקמח,הקקאו ואבקת אפיה להקציף עד להטמעה ..
-
2
לרפד נייר אפיה משומן בתבנית 35/35 לאפות 10 דקת בחום 170 ולצנן ..
-
3
את חומרי הקרם להקציף,את הגבינה להוסיף בסוף לעירבול עד להטמעה,נוסיף את הקליק ונערבב.
-
4
נמרח מהקרם על משטח הרולדה,נגלגל בעזרת נייר האפיה,בשארית הקרם נצפה מלמעלה,נקשט עם שוקולד מומס.
-
5
נכניס את הרולדה ל 3 שעות למקפיא ואז נעביר למקרר .
-
6
בהצלחה אילנית בניזרי .
1
להקציף את הבצים עם הסוכר והמלח 8 דקות ,להוסיף את הקמח,הקקאו ואבקת אפיה להקציף עד להטמעה ..
2
לרפד נייר אפיה משומן בתבנית 35/35 לאפות 10 דקת בחום 170 ולצנן ..
3
את חומרי הקרם להקציף,את הגבינה להוסיף בסוף לעירבול עד להטמעה,נוסיף את הקליק ונערבב.
4
נמרח מהקרם על משטח הרולדה,נגלגל בעזרת נייר האפיה,בשארית הקרם נצפה מלמעלה,נקשט עם שוקולד מומס.
5
נכניס את הרולדה ל 3 שעות למקפיא ואז נעביר למקרר .
6
בהצלחה אילנית בניזרי .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים