לןגן

רולדת שוקולד עם קרם גבינה וקליק

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 10/08/2018 | 05:14
רולדת שוקולד עם קרם גבינה וקליק

תקציר המתכון: מתכון קל וטעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את הבצים עם הסוכר והמלח 8 דקות ,להוסיף את הקמח,הקקאו ואבקת אפיה להקציף עד להטמעה .

  2. לרפד נייר אפיה משומן בתבנית 35/35 לאפות 10 דקת בחום 170 ולצנן .

  3. את חומרי הקרם להקציף,את הגבינה להוסיף בסוף לעירבול עד להטמעה,נוסיף את הקליק ונערבב

  4. נמרח מהקרם על משטח הרולדה,נגלגל בעזרת נייר האפיה,בשארית הקרם נצפה מלמעלה,נקשט עם שוקולד מומס

  5. נכניס את הרולדה ל 3 שעות למקפיא ואז נעביר למקרר

  6. בהצלחה אילנית בניזרי