תקציר המתכון: מתכון קל וטעים
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להקציף את הבצים עם הסוכר והמלח 8 דקות ,להוסיף את הקמח,הקקאו ואבקת אפיה להקציף עד להטמעה .
לרפד נייר אפיה משומן בתבנית 35/35 לאפות 10 דקת בחום 170 ולצנן .
את חומרי הקרם להקציף,את הגבינה להוסיף בסוף לעירבול עד להטמעה,נוסיף את הקליק ונערבב
נמרח מהקרם על משטח הרולדה,נגלגל בעזרת נייר האפיה,בשארית הקרם נצפה מלמעלה,נקשט עם שוקולד מומס
נכניס את הרולדה ל 3 שעות למקפיא ואז נעביר למקרר
בהצלחה אילנית בניזרי