הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהכנת הקרם:.
בסיר נכניס 400 מיל חלב, סוכר,ווניל.
להרתיח על האש. בקערה קטנה נשים 100 מיל חלב החלמונים והקורנפלור נערבב במטרפה .
לאחר רתיחה עושים השוואת טמפרטורה למסה של החלמון והקורנפלור נחזיר לאש נמוכה ונמשיך לבשל תול כדי ערבוב תמידי עד לקשירת המסה לקרמית.לקרר.לכסות בניילון נצמד ולהכניס לילה למקרר..
להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה עם 2 כפות אבקת סוכר ואינסטנט פודינג. מקפלים בעדינות את הקצפת עם הקרם לתערובת אחידה.ומזלפים..
להכנת העלים:.
לפתוח בצק עלים בגודל תבנית התנור ולרדד דק עד כמה שניתן לחורר עם מזלג לפזר אבקת סוכר על הבצק להניח נייר אפייה על הבצק ועליו תבנית נוספת כדי ליצור משקל שהבצק לא יתפח באפייה.לאפות בחום 180 עד שמזהיב.כשמתקרר לחתוך את הבצק ל3 חלקים שווים ולזלף בינהם את הקרם.בהצלחה חופית אלמקייס.
.