תקציר המתכון: הקרם שעושה את ההבדל😋
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להכנת הקרם:
בסיר נכניס 400 מיל חלב, סוכר,ווניל
להרתיח על האש. בקערה קטנה נשים 100 מיל חלב החלמונים והקורנפלור נערבב במטרפה
לאחר רתיחה עושים השוואת טמפרטורה למסה של החלמון והקורנפלור נחזיר לאש נמוכה ונמשיך לבשל תול כדי ערבוב תמידי עד לקשירת המסה לקרמית.לקרר.לכסות בניילון נצמד ולהכניס לילה למקרר.
להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה עם 2 כפות אבקת סוכר ואינסטנט פודינג. מקפלים בעדינות את הקצפת עם הקרם לתערובת אחידה.ומזלפים.
להכנת העלים:
לפתוח בצק עלים בגודל תבנית התנור ולרדד דק עד כמה שניתן לחורר עם מזלג לפזר אבקת סוכר על הבצק להניח נייר אפייה על הבצק ועליו תבנית נוספת כדי ליצור משקל שהבצק לא יתפח באפייה.לאפות בחום 180 עד שמזהיב.כשמתקרר לחתוך את הבצק ל3 חלקים שווים ולזלף בינהם את הקרם.בהצלחה חופית אלמקייס