הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף את השמנת עם החלב והפודינג עד שמתקבל קרם יציב.
להוסיף לקערה את הגבינה תוך כדי קיפול.
לשים בצלחת 1/2 עמוקה מעט חלב ו-1 כפית נס קפה, כדי לטבול את הביסקוויטים.
לטבול במהירות ביסקוויטים בחלב, לנער אותם, ולרפד איתם את תחתית התבנית בגודל 20*30.
למרוח על הביסקוויטים 1/3 מהקרם.
מעל לקרם לרפד שכבה נוספת של ביסקוויטם שטבלנו במהירות בחלב, ולמרוח 1/3 מהקרם.
מעל לרפד שכבה נוספת של ביסקוויטם שטבלנו במהירות בחלב, ולמרוח את יתרת הקרם.
להכין את העוגה מינימום יום לפני ההגשה. אני מפזרת את השוקולד המגורר אחרי שהעוגה התיצבה במקרר.
ניתן לצפות את העוגה בקרם גאנש : להמיס - 150 גר' שוקולד מריר עם 1/2 קופ' שמנת להקצפה 38%.