לןגן

עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל

מאת: מירי גולני, פורסם: 28/07/2018 | 10:41
עוגת ביסקוויטים עם קרם וניל

תקציר המתכון: עוגה קלילה לקיץ

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את השמנת עם החלב והפודינג עד שמתקבל קרם יציב

  2. להוסיף לקערה את הגבינה תוך כדי קיפול

  3. לשים בצלחת 1/2 עמוקה מעט חלב כדי לטבול את הביסקוויטים

  4. לטבול במהירות ביסקוויטים בחלב, לנער אותם, ולרפד איתם את תחתית התבנית בגודל 20*30

  5. למרוח על הביסקוויטים 1/3 מהקרם

  6. מעל לקרם לרפד שכבה נוספת של ביסקוויטם שטבלנו במהירות בחלב, ולמרוח 1/3 מהקרם

  7. מעל לרפד שכבה נוספת של ביסקוויטם שטבלנו במהירות בחלב, ולמרוח את יתרת הקרם

  8. להכין את העוגה מינימום יום לפני ההגשה. אני מפזרת את השוקולד המגורר אחרי שהעוגה התיצבה במקרר

  9. ניתן לצפות את העוגה בקרם גאנש : להמיס - 150 גר' שוקולד מריר עם 1/2 קופ' שמנת להקצפה 38%