מערבבים חמאה מומסת עם הפתי בר האגוזים והסוכר וניל .
3
לוקחים תבנית 24 או 26 שמים נייר אפיה ומהדקים את התערובת.
4
ומכניסים למקפיא עד להכנת העוגה.
5
הכנת העוגה.
6
להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקבלת קצף לא חזק.
7
בקערה נפרדת מערבבים חלמונים עם חצי כוס סוכר מערבבים היטב מוסיפים גבינות מנפים קרונפלור מוסיפים אינסטנט פודינג קמח וגרידת לימון מערבבים היטב שלא יהיו גושים לוקחים רבע מכמות החלבונים ומקפלים לאט ומוסיפים עוד רבע עד שמסיימים .
8
להוציא את התבנית להדביק מסביב נייר אפיה להוסיף את הבלילה .
9
לחמם תנור על 200 מעלות עם תבנית עם מים בתחתית התנור ולאפות רבע שעה בערך מתקבל צבע חום בהיר להוריד לחום של 150 מעלות ולאפות שעה ולא לפתוח את התנור להסתכל שמתקבל צבע חום יפה לכבות את התנור להשאיר לפחות שעה בתנור להוציא לקרר היטב להכניס למקרר לכמה שעות.
10
להכין קצפת למרוח את העוגה להכניס למקרר לחצי שעה ואז להוסיף את האוכמניות.
11
בהצלחה.
1
מתחילים עם תחתית העוגה.
2
מערבבים חמאה מומסת עם הפתי בר האגוזים והסוכר וניל .
3
לוקחים תבנית 24 או 26 שמים נייר אפיה ומהדקים את התערובת.
4
ומכניסים למקפיא עד להכנת העוגה.
5
הכנת העוגה.
6
להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקבלת קצף לא חזק.
7
בקערה נפרדת מערבבים חלמונים עם חצי כוס סוכר מערבבים היטב מוסיפים גבינות מנפים קרונפלור מוסיפים אינסטנט פודינג קמח וגרידת לימון מערבבים היטב שלא יהיו גושים לוקחים רבע מכמות החלבונים ומקפלים לאט ומוסיפים עוד רבע עד שמסיימים .
8
להוציא את התבנית להדביק מסביב נייר אפיה להוסיף את הבלילה .
9
לחמם תנור על 200 מעלות עם תבנית עם מים בתחתית התנור ולאפות רבע שעה בערך מתקבל צבע חום בהיר להוריד לחום של 150 מעלות ולאפות שעה ולא לפתוח את התנור להסתכל שמתקבל צבע חום יפה לכבות את התנור להשאיר לפחות שעה בתנור להוציא לקרר היטב להכניס למקרר לכמה שעות.
10
להכין קצפת למרוח את העוגה להכניס למקרר לחצי שעה ואז להוסיף את האוכמניות.