לחתוך את הבצק לריבועים או מלבנים לפי הגודל שרוצים(לא לרדד את הבצק)..
3
מניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל כל חתיכה סוכר חום..
4
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה(כך אפשר לאפות 2 תבניות במקביל)..
5
מוציאים מהתנור ואחרי דקה חוצים בזהירות את לחצי ושמים בצד שיתקררו..
6
בינתיים נכין את הקרם:.
7
בקערת המיקסר נשים את השמנת ונתחיל להקציף במהירות נמוכה ומיד נוסיף את אבקת הסוכר ו- 2 כפות פודינג וניל, עכשיו נוסיף את גבינת המסקרפונה ונעביר למהירות גבוהה ונקציף לקרם יציב..
8
מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר גדול ומזלפים על התחתית כמות נדיבה של קרם..
9
מכסים עם החלק העליון ובוזקים מעל אבקת סוכר..
10
לשמור בקירור..
11
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
אופן ההכנה:.
2
לחתוך את הבצק לריבועים או מלבנים לפי הגודל שרוצים(לא לרדד את הבצק)..
3
מניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל כל חתיכה סוכר חום..
4
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה(כך אפשר לאפות 2 תבניות במקביל)..
5
מוציאים מהתנור ואחרי דקה חוצים בזהירות את לחצי ושמים בצד שיתקררו..
6
בינתיים נכין את הקרם:.
7
בקערת המיקסר נשים את השמנת ונתחיל להקציף במהירות נמוכה ומיד נוסיף את אבקת הסוכר ו- 2 כפות פודינג וניל, עכשיו נוסיף את גבינת המסקרפונה ונעביר למהירות גבוהה ונקציף לקרם יציב..
8
מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר גדול ומזלפים על התחתית כמות נדיבה של קרם..