ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 כוסות חד פעמי לשתיה חמה קמח תופח
-
-
אחד ושלושת רבעי כוס חד פעמית לשתייה חמה סוכר
-
-
-
-
גרידת קליפת חצי תפוז או לימון
-
-
לציפוי
-
חצי שמנת מתוקה + חפיסת שוקולד מריר 100 גר'
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
-
2
לערבב בקערה קמח, סוכר וניל וסוכר רגיל.
-
3
לעשות גומה ולהכניס את הביצים, שמן, מיץ תפוזים וגרידת תפוז/לימון.
-
4
לערבב היטב ולשפוך שלושת רבעים מהכמות לתבנית עגולה משומנת או תבנית סיר פלא קוטר 22 או 24.
-
5
לרבע הבלילה שנותרה להוסיף את הקקאו ולערבב היטב..
-
6
לשפוך מעל הבלילה שבתבנית ובעזרת קיסם או שיפוד לקשקש מעט בעיגולים.
-
7
לאפות בערך 40 דק' או עד שננעץ קיסם בעוגה ותצא יבשה..
-
8
כשהעוגה מתקררת לחלץ מהתבנית ולהגיש..
-
9
ניתן להכין ציפוי שוקולד: להמיס את השמנת עם השוקולד במיקרו בפולסים של 30 שנ' עד שנמס ולזלף על העוגה..
1
לחמם תנור ל- 180 מעלות.
2
לערבב בקערה קמח, סוכר וניל וסוכר רגיל.
3
לעשות גומה ולהכניס את הביצים, שמן, מיץ תפוזים וגרידת תפוז/לימון.
4
לערבב היטב ולשפוך שלושת רבעים מהכמות לתבנית עגולה משומנת או תבנית סיר פלא קוטר 22 או 24.
5
לרבע הבלילה שנותרה להוסיף את הקקאו ולערבב היטב..
6
לשפוך מעל הבלילה שבתבנית ובעזרת קיסם או שיפוד לקשקש מעט בעיגולים.
7
לאפות בערך 40 דק' או עד שננעץ קיסם בעוגה ותצא יבשה..
8
כשהעוגה מתקררת לחלץ מהתבנית ולהגיש..
9
ניתן להכין ציפוי שוקולד: להמיס את השמנת עם השוקולד במיקרו בפולסים של 30 שנ' עד שנמס ולזלף על העוגה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים