ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
תבנית קוטר 24 או 26 משומנת
-
-
-
-
-
-
-
1 גביע שמנת חמוצה (200 גר')
-
4-5 בננות בשלות חתוכות לעיגולים
-
1 חב' שוקולד מריר קצוץ או חופן שוקולד צ'יפס (100 גר')
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
-
2
לערבב עם קצות האצבעות או במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, א. אפייה, סוכר, מלח וחמאה עד לקבלת פירורים..
-
3
להוציא כוס מהתערובת ולהניח בצד..
-
4
בקערה נפרדת לערבב ביצים טרופות עם שמנת חמוצה עד קבלת בלילה אחידה ובהירה..
-
5
להכניס את תערובת הביצים/שמנת לקערת הבצק ולערבב היטב..
-
6
להוסיף את פרוסות הבננה והשוקולד הקצוץ ולערבב היטב..
-
7
ליצוק את התערובת לתבנית משומנת, ליישר את פניה ולפזר למעלה את הבצק שנותר..
-
8
לאפות חצי שעה עד 40 דק' או עד שמזהיב..
-
9
בסיום האפייה לתת לעוגה להתקרר 15 דק' לפני ההגשה..
-
10
בתיאבון ♥.
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2
לערבב עם קצות האצבעות או במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, א. אפייה, סוכר, מלח וחמאה עד לקבלת פירורים..
3
להוציא כוס מהתערובת ולהניח בצד..
4
בקערה נפרדת לערבב ביצים טרופות עם שמנת חמוצה עד קבלת בלילה אחידה ובהירה..
5
להכניס את תערובת הביצים/שמנת לקערת הבצק ולערבב היטב..
6
להוסיף את פרוסות הבננה והשוקולד הקצוץ ולערבב היטב..
7
ליצוק את התערובת לתבנית משומנת, ליישר את פניה ולפזר למעלה את הבצק שנותר..
8
לאפות חצי שעה עד 40 דק' או עד שמזהיב..
9
בסיום האפייה לתת לעוגה להתקרר 15 דק' לפני ההגשה..
10
בתיאבון ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים