לןגן

עוגת בננה ושוקולד מטריפה

מאת: אורית לוי, פורסם: 29/05/2018 | 23:59
עוגת בננה ושוקולד מטריפה

תקציר המתכון: בקלי קלות, מתכון של מיכל אנסקי, מתחסלת במהירות וטעימההההה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות

  2. לערבב עם קצות האצבעות או במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, א. אפייה, סוכר, מלח וחמאה עד לקבלת פירורים.

  3. להוציא כוס מהתערובת ולהניח בצד.

  4. בקערה נפרדת לערבב ביצים טרופות עם שמנת חמוצה עד קבלת בלילה אחידה ובהירה.

  5. להכניס את תערובת הביצים/שמנת לקערת הבצק ולערבב היטב.

  6. להוסיף את פרוסות הבננה והשוקולד הקצוץ ולערבב היטב.

  7. ליצוק את התערובת לתבנית משומנת, ליישר את פניה ולפזר למעלה את הבצק שנותר.

  8. לאפות חצי שעה עד 40 דק' או עד שמזהיב.

  9. בסיום האפייה לתת לעוגה להתקרר 15 דק' לפני ההגשה.

  10. בתיאבון ♥