ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
התחתית.
-
2
1) מקציפים את החלבונים ומכניסים את הסוכר בהדרגה עם לקבלת קצף יציב.
-
3
2) מכניסים את החלמונים.
-
4
וממשיכים לערבב ללא מיקסר.
-
5
.
-
6
3) שופכים את הפודינג שוקולד ושוב מערבבים בתנועת קיפול.
-
7
.
-
8
4)שופכים לתבנית בקוטר 24ס"מ 📏מרופדת בנייר אפייה.
-
9
ואופים בתנור שחומם מראש ל 180מעלות 🎚.
-
10
ל 45 דק⏲.
-
11
5) שופכים את הסירופ שוקולד ומכניסים את העוגה למקפאי עד להכנה הקרם.
-
12
6)מקציפים את השמנת מתוקה עם הפונינג וניל והחלב עד לקבלת קצף יציב ושופכים על העוגה.
-
13
7)שוב מכניסיפ למקפאי ❄❄❄❄❄❄❄.
-
14
אופן הכנת הגנאש.
-
15
8)שמים את השמנת המתוקה על הגז🎛 עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד לקוביות ובערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק.
-
16
9) שופכים על העוגה ושוב למקפאי לשעה והקישוט כל אחד עם הרעיון שלו השמיים הם הגבול .
-
17
מוציאים ומגישים.
-
18
בהצלחה!!!!👌🍴.
1
התחתית.
2
1) מקציפים את החלבונים ומכניסים את הסוכר בהדרגה עם לקבלת קצף יציב.
3
2) מכניסים את החלמונים.
4
וממשיכים לערבב ללא מיקסר.
5
.
6
3) שופכים את הפודינג שוקולד ושוב מערבבים בתנועת קיפול.
7
.
8
4)שופכים לתבנית בקוטר 24ס"מ 📏מרופדת בנייר אפייה.
9
ואופים בתנור שחומם מראש ל 180מעלות 🎚.
10
ל 45 דק⏲.
11
5) שופכים את הסירופ שוקולד ומכניסים את העוגה למקפאי עד להכנה הקרם.
12
6)מקציפים את השמנת מתוקה עם הפונינג וניל והחלב עד לקבלת קצף יציב ושופכים על העוגה.
13
7)שוב מכניסיפ למקפאי ❄❄❄❄❄❄❄.
14
אופן הכנת הגנאש.
15
8)שמים את השמנת המתוקה על הגז🎛 עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד לקוביות ובערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק.
16
9) שופכים על העוגה ושוב למקפאי לשעה והקישוט כל אחד עם הרעיון שלו השמיים הם הגבול .
17
מוציאים ומגישים.
18
בהצלחה!!!!👌🍴.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים