אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,394
צפיות

רולדה שוקולד במילוי קצפת בטעם קפה

המתכון של
רולדה שוקולד במילוי קצפת בטעם קפה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מצרכים למילוי הרולדה
  • 1 שמנת להקצפה 38%
  • 1 כפית נס קפה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 וחצי כפות פודינג אינסטנט בטעם שוקולד לבן
  • מצרכים לעוגה
  • 4 ביצים מופרדות , 3/4 כוס סוכר, 1 שקית אבקת וניל, 1 כף שמן, 1/2 כוס קמח (לא תופח), 2 כפות קורנפלור, 3 כפות קקאו, כפית נס קפה.
  • מצרכים לציפוי הרולדה
  • 120 מל' שמנת להקצפה 38%
  • 100 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    רולדה: להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל. אחרי שנוצר קצף יציב להוסיף את החלמונים ולקפל עם מרית את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם.


  • 2

    לשים נייר אפייה על תבנית התנור ולשפוך את תערובת העוגה וליישר אותה עם מרית .


  • 3

    לאפות כ- 15 דקות, 175 מעלות .


  • 4

    אחרי שהעוגה אפויה, להפוך את העוגה על מגבת מטבח, להוריד בזהירות את נייר האפיה, ולגלגל העוגה במגבת .


  • 5

    להקציף את השמנת עם נס קפה, סוכר ופודינג אינסטנט עד שנוצר קרם יציב. למרוח על העוגה. ולהכניס אותה למקרר.


  • 6

    להמיס במיקרוגל כ- 1 דקה את השמנת לקצפת עם השוקולד. לערבב טוב טוב עד שנוצר קרם מעט סמיך .


  • 7

    למרוח על העוגה ולהכניס אותה למקרר . .


1

רולדה: להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל. אחרי שנוצר קצף יציב להוסיף את החלמונים ולקפל עם מרית את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם.


2

לשים נייר אפייה על תבנית התנור ולשפוך את תערובת העוגה וליישר אותה עם מרית .


3

לאפות כ- 15 דקות, 175 מעלות .


4

אחרי שהעוגה אפויה, להפוך את העוגה על מגבת מטבח, להוריד בזהירות את נייר האפיה, ולגלגל העוגה במגבת .


5

להקציף את השמנת עם נס קפה, סוכר ופודינג אינסטנט עד שנוצר קרם יציב. למרוח על העוגה. ולהכניס אותה למקרר.


6

להמיס במיקרוגל כ- 1 דקה את השמנת לקצפת עם השוקולד. לערבב טוב טוב עד שנוצר קרם מעט סמיך .


7

למרוח על העוגה ולהכניס אותה למקרר . .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים