לןגן

רולדה שוקולד במילוי קצפת בטעם קפה

מאת: מירי גולני, פורסם: 12/05/2018 | 01:52
רולדה שוקולד במילוי קצפת בטעם קפה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים למילוי הרולדה

מצרכים לעוגה

מצרכים לציפוי הרולדה

אופן הכנה

  1. רולדה: להקציף חלבונים עם סוכר וסוכר וניל. אחרי שנוצר קצף יציב להוסיף את החלמונים ולקפל עם מרית את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם

  2. לשים נייר אפייה על תבנית התנור ולשפוך את תערובת העוגה וליישר אותה עם מרית

  3. לאפות כ- 15 דקות, 175 מעלות

  4. אחרי שהעוגה אפויה, להפוך את העוגה על מגבת מטבח, להוריד בזהירות את נייר האפיה, ולגלגל העוגה במגבת

  5. להקציף את השמנת עם נס קפה, סוכר ופודינג אינסטנט עד שנוצר קרם יציב. למרוח על העוגה. ולהכניס אותה למקרר

  6. להמיס במיקרוגל כ- 1 דקה את השמנת לקצפת עם השוקולד. לערבב טוב טוב עד שנוצר קרם מעט סמיך

  7. למרוח על העוגה ולהכניס אותה למקרר .