אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

24,307
צפיות

עוגת גבינה מעלפת-דורית כהן

המתכון של
עוגת גבינה מעלפת-דורית כהן

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 7 ביצים בטמפ׳ החדר
  • 4 כפות קורנפלור גדושות
  • 1 כוס סוכר
  • שמנת של פעם
  • 750 ג גבינה לבנה 5%
  • 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל צרפתי
  • גרידת לימון
  • 1 סוכר וניל
  • לציפוי העוגה
  • שמנת מתוקה
  • 4 כפות אינסטנט וניל צרפתי
  • חצי כוס חלב
אופן ההכנה
  • 1

    ראשית נחמם תנור ל-200 מעלות ..


  • 2

    בקערת המקסר נקציף את החלבונים לקצף ורק לאחר מכן נוסיף אליהם את הסוכר ונערבב יחד עד לקבלת קצף יציב אבל לא נוקשה ..


  • 3

    בקערה נערבב את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר ואליהם נוסיף את האינסטנט וניל , קורנפלור,גרידת הלימון,.


  • 4

    סוכר וניל,שמנת חמוצה והגבינה הלבנה, נערבב טוב עד לקבלת בלילה אחידה ..


  • 5

    כעת נוסיף לקערת הגבינות מחצית מבלילת החלבונים ונערבב בעדינות יחד ולאחר מיכן נוסיף את יתרת הבלילה ..


  • 6

    נערבב טוב עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה ..


  • 7

    נרפד סיר ג’חנון קוטר 22.


  • 8

    בנייר אפיה מרוח בחמאה,או מרגרינה , לא בשמן.


  • 9

    גם את השוליים של הסיר נרפד בנייר ונשמן אותו..


  • 10

    נישפוך את בלילת העוגה לסיר המרופד ,.


  • 11

    נניח בתחתית התנור תבנית עם מים, נניח את הסיר בתוכה ..


  • 12

    נאפה 30 דקות ראשונות על חום של 190 מעלות ,.


  • 13

    לאחר מיכן נוריד את החום ל160 מעלות ונמשיך לאפות במשך 40 דקות ..


  • 14

    חשוב מאוד !!!.


  • 15

    לא לפתוח את התנור כלל..


  • 16

    גם כשהעוגה מוכנה לתת לה לנוח בתוך התנור עוד שעה וחצי מבלי לפתוח את דלת התנור... כך העוגה לא תיצנח לכן ..


  • 17

    ניתן לצפות את העוגה בשמנת מתוקה לעטר בזילופי ממרח לוטוס , לפזר באבקת סוכר או בכל מה שתחפצו ..


  • 18

    בתאבון ובהצלחה 🌹.


1

ראשית נחמם תנור ל-200 מעלות ..


2

בקערת המקסר נקציף את החלבונים לקצף ורק לאחר מכן נוסיף אליהם את הסוכר ונערבב יחד עד לקבלת קצף יציב אבל לא נוקשה ..


3

בקערה נערבב את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר ואליהם נוסיף את האינסטנט וניל , קורנפלור,גרידת הלימון,.


4

סוכר וניל,שמנת חמוצה והגבינה הלבנה, נערבב טוב עד לקבלת בלילה אחידה ..


5

כעת נוסיף לקערת הגבינות מחצית מבלילת החלבונים ונערבב בעדינות יחד ולאחר מיכן נוסיף את יתרת הבלילה ..


6

נערבב טוב עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה ..


7

נרפד סיר ג’חנון קוטר 22.


8

בנייר אפיה מרוח בחמאה,או מרגרינה , לא בשמן.


9

גם את השוליים של הסיר נרפד בנייר ונשמן אותו..


10

נישפוך את בלילת העוגה לסיר המרופד ,.


11

נניח בתחתית התנור תבנית עם מים, נניח את הסיר בתוכה ..


12

נאפה 30 דקות ראשונות על חום של 190 מעלות ,.


13

לאחר מיכן נוריד את החום ל160 מעלות ונמשיך לאפות במשך 40 דקות ..


14

חשוב מאוד !!!.


15

לא לפתוח את התנור כלל..


16

גם כשהעוגה מוכנה לתת לה לנוח בתוך התנור עוד שעה וחצי מבלי לפתוח את דלת התנור... כך העוגה לא תיצנח לכן ..


17

ניתן לצפות את העוגה בשמנת מתוקה לעטר בזילופי ממרח לוטוס , לפזר באבקת סוכר או בכל מה שתחפצו ..


18

בתאבון ובהצלחה 🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים