150 גרם שוקולד מריר ממוס בפולסים קצרים במיקרוגל כל 30 שניות
עד לתערובת חלקה ואז להוסיף כף שטוחה של קקאו מנופה
אופן ההכנה
1
להקציף ביצים עם סוכר ותמצית וניל לקצף תפוח .ולאחר מכן להוסיף בזרם דק את השמן..ואז את הקמח...להקציף במהירות נמוכה לכמה שניות...
2
לקחת 2 תבניות אינגלייש קייק..לשמן אותם עם תרסיס שמן..ולשפוך לתוכן שווה בשווה את העיסה..באמצע בעזרת כף לשפוך את השוקולד מומס ובעזרת סכין לקשקש לצורת שיש ...
3
לחמם תנור מראש 10 דקות בחום של 180 מעלות ולהכניס ל25 דקות את העוגות...
4
בהצלחה😊 . .
1
להקציף ביצים עם סוכר ותמצית וניל לקצף תפוח .ולאחר מכן להוסיף בזרם דק את השמן..ואז את הקמח...להקציף במהירות נמוכה לכמה שניות...
2
לקחת 2 תבניות אינגלייש קייק..לשמן אותם עם תרסיס שמן..ולשפוך לתוכן שווה בשווה את העיסה..באמצע בעזרת כף לשפוך את השוקולד מומס ובעזרת סכין לקשקש לצורת שיש ...
3
לחמם תנור מראש 10 דקות בחום של 180 מעלות ולהכניס ל25 דקות את העוגות...