אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

942
צפיות

רולדה אורארו מושלמת

המתכון של
רולדה אורארו מושלמת

רולדה שלא תפסיקו לאכול..יאמי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • 2 כפות שמן
  • רבע כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • חצי כוס קמח תופח
  • גרידת לימון
  • למילוי
  • 1 פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות גבינה לבנה
  • 10 עוגיות אורארו טחונות
  • לגנאש
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • רבע כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערת מיקסר 4 ביצים עם הסוכרים..עד לקצף תפוח..


  • 2

    לאחר מכן להוסיף את יתרת החומרים ולהקציף ממש כמה שניות רק עד שמתאחד...


  • 3

    לשמן נייר אפייה ולשים על גבי תבנית תנור ..לחמם תנור ל180 מעלות 10 דקות מראש ואז לשפוך את התערובת בתבנית וליישר עם כפית רטובה..ולאפות בין 10 דקות ל15 דקות...ואז להוציא מהתנור ולגלגל מיד..ולשים בצד עד שיתקרר.. .


  • 4

    לאחר מכן לקחת קערת מיקסר לשים בתוכו את השמנת מתוקה החלב והפודינק ..להקציף לקצפת ולהפסיק את פעולת המיקסר ולשפוך בפנים את העוגיות הטחונות ולערבב ידני לפתוח את הרולדה בעדינות ואת הקצפת למרוח ואז לגלגל לרולדה ...


  • 5

    את הגנאש לשים בסיר קטן לערבב עד לסמיכות קצת ולשפוך על הרולדה ובערת מברשת של ( בורקסים) ולמרוח..


  • 6

    בהצלחה.


1

לשים בקערת מיקסר 4 ביצים עם הסוכרים..עד לקצף תפוח..


2

לאחר מכן להוסיף את יתרת החומרים ולהקציף ממש כמה שניות רק עד שמתאחד...


3

לשמן נייר אפייה ולשים על גבי תבנית תנור ..לחמם תנור ל180 מעלות 10 דקות מראש ואז לשפוך את התערובת בתבנית וליישר עם כפית רטובה..ולאפות בין 10 דקות ל15 דקות...ואז להוציא מהתנור ולגלגל מיד..ולשים בצד עד שיתקרר.. .


4

לאחר מכן לקחת קערת מיקסר לשים בתוכו את השמנת מתוקה החלב והפודינק ..להקציף לקצפת ולהפסיק את פעולת המיקסר ולשפוך בפנים את העוגיות הטחונות ולערבב ידני לפתוח את הרולדה בעדינות ואת הקצפת למרוח ואז לגלגל לרולדה ...


5

את הגנאש לשים בסיר קטן לערבב עד לסמיכות קצת ולשפוך על הרולדה ובערת מברשת של ( בורקסים) ולמרוח..


6

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים