הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבסיס קוקוס:.
בקערה טורפים ידנית חלבונים וסוכר מוסיפים את הקוקוס ומעבירים לתבנית פאי משומנת, מהדקים גם בדפנות.
המלית:.
מחממים תנור ל180 מע', בקערה מניחים הממרח שוקולד (מומס מעט במיקרו) מוסיפים את החלמונים והשמנת מתוקה וטורפים עד לאיחוד. מוזגים לתבנית הפאי ואופים כ25 דקות (המלית תצא מעט רוטטת היא תתייצב בחוץ כשתתקרר) אחרי שמתקררת מכניסים למקרר לחצי שעה. לאחר מכן מוזגים את ממרח הלוטוס (שחומם מעט במיקרו) .