לןגן

פאי קוקוס שוקולד ולוטוס

מאת: קרן חביב, פורסם: 26/04/2018 | 01:26
פאי קוקוס שוקולד ולוטוס

תקציר המתכון: שכבות של שחיתות - מתאים גם לפסח

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיס קוקוס:

  2. בקערה טורפים ידנית חלבונים וסוכר מוסיפים את הקוקוס ומעבירים לתבנית פאי משומנת, מהדקים גם בדפנות

  3. המלית:

  4. מחממים תנור ל180 מע', בקערה מניחים הממרח שוקולד (מומס מעט במיקרו) מוסיפים את החלמונים והשמנת מתוקה וטורפים עד לאיחוד. מוזגים לתבנית הפאי ואופים כ25 דקות (המלית תצא מעט רוטטת היא תתייצב בחוץ כשתתקרר) אחרי שמתקררת מכניסים למקרר לחצי שעה. לאחר מכן מוזגים את ממרח הלוטוס (שחומם מעט במיקרו)