ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
3/4 כוס קמח תופח כשר לפסח
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף ביצים שלמות.
-
2
עם כוס סוכר בהדרגה .
-
3
הקצף צריך להיות יציב תפוח גבוה..
-
4
להוסיף את שמן הקמח וקקאו (לנפות לפני כן). .
-
5
לחמם תנור ל 170 מע.
-
6
על תבנית התנור להניח נייר אפיה.
-
7
לשמן הנייר היטב .
-
8
וליצוק את התערובת ולאפות כ 15 דק. לבדוק שהמגע מעין קפיצי..
-
9
לגלגל לאחר האפיה.. לרולדה ולתת לה להתקרר..
-
10
לאחר ההתקררות ניתן למרוח במעט ריבה מהולה במים ולמלא בקצפת, ולקרר כ רבע שעה..
-
11
לגנאש.
-
12
לחמם בפולסים את השמנת ולהוסיף את השוקולד מריר.
-
13
לערבב היטב.. וליצוק על העוגה. לפזר את הקוקוס..
-
14
ולקשט עם מעט גנאש פסים על הרולדה. תהנו הילה חג שמח💟🍸.
1
להקציף ביצים שלמות.
2
עם כוס סוכר בהדרגה .
3
הקצף צריך להיות יציב תפוח גבוה..
4
להוסיף את שמן הקמח וקקאו (לנפות לפני כן). .
5
לחמם תנור ל 170 מע.
6
על תבנית התנור להניח נייר אפיה.
7
לשמן הנייר היטב .
8
וליצוק את התערובת ולאפות כ 15 דק. לבדוק שהמגע מעין קפיצי..
9
לגלגל לאחר האפיה.. לרולדה ולתת לה להתקרר..
10
לאחר ההתקררות ניתן למרוח במעט ריבה מהולה במים ולמלא בקצפת, ולקרר כ רבע שעה..
11
לגנאש.
12
לחמם בפולסים את השמנת ולהוסיף את השוקולד מריר.
13
לערבב היטב.. וליצוק על העוגה. לפזר את הקוקוס..
14
ולקשט עם מעט גנאש פסים על הרולדה. תהנו הילה חג שמח💟🍸.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים