קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להקציף ביצים שלמות
עם כוס סוכר בהדרגה
הקצף צריך להיות יציב תפוח גבוה.
להוסיף את שמן הקמח וקקאו (לנפות לפני כן).
לחמם תנור ל 170 מע
על תבנית התנור להניח נייר אפיה
לשמן הנייר היטב
וליצוק את התערובת ולאפות כ 15 דק. לבדוק שהמגע מעין קפיצי.
לגלגל לאחר האפיה.. לרולדה ולתת לה להתקרר.
לאחר ההתקררות ניתן למרוח במעט ריבה מהולה במים ולמלא בקצפת, ולקרר כ רבע שעה.
לגנאש
לחמם בפולסים את השמנת ולהוסיף את השוקולד מריר
לערבב היטב.. וליצוק על העוגה. לפזר את הקוקוס.
ולקשט עם מעט גנאש פסים על הרולדה. תהנו הילה חג שמח💟🍸