ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לתחתית - ממיסים במיקרו את כוס החלב עם החמאה והשוקולד ולערבב עד לתערובת חלקה.
-
2
לפורר את הפתיבר ולערבב יחד עם השוקולד.
-
3
שמים בתבנית ובמקרר לשעה עד שהשכבה מתקשה.
-
4
לשכבת הקוקוס- מערבבים ביחד את החלב המרוכז והקוקוס הטחון עד שמתקבלת עיסה דביקה מעט.
-
5
מורחים על שכבת הפתיבר לאחר שהתקשתה במקרר.
-
6
לשכבת השוקולד- מרתיחים את השמנת ומורידים מהאש, להוסיף את השוקולד ולערבב עד לתערובת חלקה.
-
7
למרוח על שכבת הקוקוס ולהכניס למקרר לעוד שעה.
1
לתחתית - ממיסים במיקרו את כוס החלב עם החמאה והשוקולד ולערבב עד לתערובת חלקה.
2
לפורר את הפתיבר ולערבב יחד עם השוקולד.
3
שמים בתבנית ובמקרר לשעה עד שהשכבה מתקשה.
4
לשכבת הקוקוס- מערבבים ביחד את החלב המרוכז והקוקוס הטחון עד שמתקבלת עיסה דביקה מעט.
5
מורחים על שכבת הפתיבר לאחר שהתקשתה במקרר.
6
לשכבת השוקולד- מרתיחים את השמנת ומורידים מהאש, להוסיף את השוקולד ולערבב עד לתערובת חלקה.
7
למרוח על שכבת הקוקוס ולהכניס למקרר לעוד שעה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים