ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מצרכים
-
שרוול של פתי בר בטעם שוקולד
-
שרוול של פתי בר בטעם קלאסי רגיל
-
צלוחית קטנה עם מים חמים וכפית נס קפה
-
להכנת גנאש שוקולד
-
-
-
-
שוקולד חלב מגורד לקישוט מעל הגנאש
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
מכינים את קרם הוניל -בקערת מיקסר שמים את השמנת מתוקה והחלב ומתחילים להקציף, מוסיפים את הפודינג ואת אבקת הסוכר ,ממשיכים להקציף לקרם יציב ומניחים בצד..
-
3
נטבול ביסקוויט רגיל במי הנס קפה ונסדר שכבה צפופה בתחתית תבנית חד פעמי בנוני..
-
4
נמרח חצי מכמות קרם הוניל מעל הביסקוויט בשכבה אחידה..
-
5
עכשיו נטבול ביסקוויט שוקולד במי הנס קפה ונסדר בצפיפות מעל קרם הוניל..
-
6
נמרח בשכבה אחידה את יתרת הקרם שנשאר ונכסה בעוד שכבה של ביסקוויטים רגילים טבולים בנס קפה..
-
7
מכינים את גנאש השוקולד- ממיסים על אש נמוכה את השוקולד והשמנת מתוקה עד שהכל חלק ומיד מורחים מעל הביסקוויטים ומיישרים. מגרדים מעל שוקולד חלב לקישוט..
-
8
נכניס למקרר ל3 שעות לפחות לפני ההגשה..
-
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
-
10
.
1
אופן ההכנה:.
2
מכינים את קרם הוניל -בקערת מיקסר שמים את השמנת מתוקה והחלב ומתחילים להקציף, מוסיפים את הפודינג ואת אבקת הסוכר ,ממשיכים להקציף לקרם יציב ומניחים בצד..
3
נטבול ביסקוויט רגיל במי הנס קפה ונסדר שכבה צפופה בתחתית תבנית חד פעמי בנוני..
4
נמרח חצי מכמות קרם הוניל מעל הביסקוויט בשכבה אחידה..
5
עכשיו נטבול ביסקוויט שוקולד במי הנס קפה ונסדר בצפיפות מעל קרם הוניל..
6
נמרח בשכבה אחידה את יתרת הקרם שנשאר ונכסה בעוד שכבה של ביסקוויטים רגילים טבולים בנס קפה..
7
מכינים את גנאש השוקולד- ממיסים על אש נמוכה את השוקולד והשמנת מתוקה עד שהכל חלק ומיד מורחים מעל הביסקוויטים ומיישרים. מגרדים מעל שוקולד חלב לקישוט..
8
נכניס למקרר ל3 שעות לפחות לפני ההגשה..
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
10
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים