מרסקים את הפתי בר לאבקה ושופכים את החמאה המומסת ומערבבים ואז משטחים על גבי תבנית בינונית משומנת. ומשאירים בצד..
2
הקצפת שמים במיקסר שמנת מתוקה פודינג וניל חלב להקציף ואז לשים את הגבינה. ולשפוך בצורה אחידה על העוגה. משאירים בצד..
3
לשים את המרשמלו בקערית עם 3 כפות חלב מכניסים למיקרוגל בפולסים קצרים כל 30 שניות לערבב מספיק 60 שניות ואז לערבב עד שחלק לשפוך על הקצפת ולהקפיא אחכ להוציא ולקשט ויאמי..
4
הערה: השתמשתי בתבנית בינונית חד פעמית..
1
מרסקים את הפתי בר לאבקה ושופכים את החמאה המומסת ומערבבים ואז משטחים על גבי תבנית בינונית משומנת. ומשאירים בצד..
2
הקצפת שמים במיקסר שמנת מתוקה פודינג וניל חלב להקציף ואז לשים את הגבינה. ולשפוך בצורה אחידה על העוגה. משאירים בצד..
3
לשים את המרשמלו בקערית עם 3 כפות חלב מכניסים למיקרוגל בפולסים קצרים כל 30 שניות לערבב מספיק 60 שניות ואז לערבב עד שחלק לשפוך על הקצפת ולהקפיא אחכ להוציא ולקשט ויאמי..