לןגן

עוגת מרשמלו גבינה גם יפה וגם טעימה יאמי קרה וללא אפייה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 22/05/2015 | 16:09
עוגת מרשמלו גבינה גם יפה וגם טעימה יאמי  קרה וללא אפייה

תקציר המתכון: עוגת מרשמלו טעימה ומרשימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרסקים את הפתי בר לאבקה ושופכים את החמאה המומסת ומערבבים ואז משטחים על גבי תבנית בינונית משומנת. ומשאירים בצד.

  2. הקצפת שמים במיקסר שמנת מתוקה פודינג וניל חלב להקציף ואז לשים את הגבינה. ולשפוך בצורה אחידה על העוגה. משאירים בצד.

  3. לשים את המרשמלו בקערית עם 3 כפות חלב מכניסים למיקרוגל בפולסים קצרים כל 30 שניות לערבב מספיק 60 שניות ואז לערבב עד שחלק לשפוך על הקצפת ולהקפיא אחכ להוציא ולקשט ויאמי.

  4. הערה: השתמשתי בתבנית בינונית חד פעמית.