הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקינוח מטורףףףףףף הקראסט מעלף ונימוח ושילוב שכבות השוקולד פשוט עונג
בקערת המיקסר עם וו גיטרה להכניס פנימה את החמאה .
ולהקציף עד רכות להוסיף פנימה קורט מלח את האגוזים ביצה וקמח העוגה או 60 גרם קמח רגיל.
לערבל היטב ואז להוסיף את הקמח הנותר 180 גרם.
לעוד ע2 דקות או עד שהכל התערבב למיקשה אחת.
על נייר אפייה או ניילון נצמד לקמח מעט להעביר את הבצק.
מעל להניח עוד ירידת ניילון נצמד או נייר אפייה ולרדד לעובי של 3 ממ להכניס למקפיא ל15 דקות שייתיצב מעט .
לחמם תנור ל160 מעלות (325 פרנהייט).
להוציא את הבצק מהמקרר .
לרפד את התבנית לחתוך שאריות בצורה ישרה מעל לשפת התבנית. לכסות ולהכניס למקרר לעוד כחצי שעה.
לא צריך לשמן את התבנית .
להוציא מהמקרר ובעזרת מזלג לחורר את התחתית באופן שווה .
לאפות 20 דקות מדף אמצעי ולהוציא מיד לקרר על רשת ולשחרר בעדינות לצלחת הגשה ולהניח בצד.
לבנתיים נמיס את השוקולד או במיקרוגל בהפוגות של 30 שניות או בקערה חסינה לחום מעל סיר מים (באןמארי) לדאוג שהשוקולד לא יישרף ויגיע למגע יד חמים לא חם!!!.
בסיר קטן להביא את הדבש והשמנת מתוקה לכמעט רתיחה עדינה כאשר מתחילים לבצבץ בועות מסביב להוריד מהאש.
אנחנו נוסיף 1/3 מכמות הילב מעל לשוקולד המומס ובעזרת מרית נתחיל לערבב נמרצות להמשיך להוסיף את ה1/3 השני באותו אופן ואז את ה1/3 האחרון עד למירקם חלק ומבריק.
לשפוך מיד מעל תחתית הטורט באופן שווה ולהניח בצד .
לבנתיים נכין את הגלייז:.
להביא את השמנת מתוקה לרתיחה עדינה יחד עם הדבש ולשפוך לכוס גדולה להוסיף את השוקולד ולתת לנוח חצי דקה לערבב נמרצות עד להטמעה ולהוסיף את התמצית וניל המרקם יהיה נוזלי .
לשפוך מעל לקרם השוקולד ולתת לעוגה להתייצב על השיש.
להגיש בטמפ חדר.
ראו טבלת המרה מגרמים לכוסות מצורף בתמונות.