לגנז'..את יתרת הקצפת להמיס עם 100 גרם שוקולד מריר...
אופן ההכנה
1
להקציף בצים שלמות עם הסוכר לקצף תפוח כ5 דקות לזלף את השמן לסירוגין להוסיף את הקמח המנופה והאפיה והאינסטנט לסרוגין עם מיץ התפוזים והקליפה לערבב הייטב....
2
לחלק את הבלילה ל2 אחת לבנה ואחת מעורבבת עם השוקולד והשמנת שהימסנו..
3
לשמן תבנית לישפוך פעם בלילה חומה ופעם בלילה לבנה וכן הלאה להכניס לתנור מחומם ל50 דקות בערך ב160 מעלות ...
4
לצנן ולהכין גנז' שוקולד מיתרת הקצפת שנישארה לשפוך על העוגה ולפזר קוקוס קלוי בהצלחה אורה...
1
להקציף בצים שלמות עם הסוכר לקצף תפוח כ5 דקות לזלף את השמן לסירוגין להוסיף את הקמח המנופה והאפיה והאינסטנט לסרוגין עם מיץ התפוזים והקליפה לערבב הייטב....
2
לחלק את הבלילה ל2 אחת לבנה ואחת מעורבבת עם השוקולד והשמנת שהימסנו..
3
לשמן תבנית לישפוך פעם בלילה חומה ופעם בלילה לבנה וכן הלאה להכניס לתנור מחומם ל50 דקות בערך ב160 מעלות ...
4
לצנן ולהכין גנז' שוקולד מיתרת הקצפת שנישארה לשפוך על העוגה ולפזר קוקוס קלוי בהצלחה אורה...