הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשלוש שכבות מעולות שכבה תחתונה אפויה ללא קמח שכבה אמצעית קצפת ווניל שכבה עליונה ציפוי גנאש
אופן ההכנה:.
מחממים תנור ל 175 מעלות.
ממיסים שוקולד וחלב מערבבים ומוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני.
מקציפים חלבונים וסוכר לקצף רך ויציב.
מעבירים שליש מהשוקולד לקערת המיקסר ומקפלים בעדינות ומוסיפים את כל השוקולד.
אופים כ 20 דקות בתבנית מרופדת ומשומנת.
מקציפים שמנת חלב ופודינג ומורחים על עוגה קרה מקפיאים להתיצבות שעה.
ממיסים שוקולד ושמנת ושופכים על עוגה קפואה מקפיאים לילה ומחלצים מהתבנית בהצלחה רונית פרץ.