תקציר המתכון: שלוש שכבות מעולות שכבה תחתונה אפויה ללא קמח שכבה אמצעית קצפת ווניל שכבה עליונה ציפוי גנאש
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 175 מעלות
ממיסים שוקולד וחלב מערבבים ומוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני
מקציפים חלבונים וסוכר לקצף רך ויציב
מעבירים שליש מהשוקולד לקערת המיקסר ומקפלים בעדינות ומוסיפים את כל השוקולד
אופים כ 20 דקות בתבנית מרופדת ומשומנת
מקציפים שמנת חלב ופודינג ומורחים על עוגה קרה מקפיאים להתיצבות שעה
ממיסים שוקולד ושמנת ושופכים על עוגה קפואה מקפיאים לילה ומחלצים מהתבנית בהצלחה רונית פרץ