אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,695
צפיות

עוגת תפוזים סולת וקוקוס

המתכון של
עוגת תפוזים סולת וקוקוס

עוגה רכה ונימוחה מתכון של מורתי הוירטואלית "פירגה"

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כוס סולת
  • 1 כוס קוקוס
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • מצרכים לסירופ : 1 כוס מיץ תפוזים, 3 כפות סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    מקציפים חלבונים עם סוכר. להוסיף תוך כדי קיפול את השמן, חלמונים ותפוזים..


  • 2

    מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה נפרדת..


  • 3

    להוסיף תוך כדי קיפול חומרים יבשים לתערובת החלבונים..


  • 4

    לאפות כ- 30 דקות ב-2 תבניות אינגליש קייק (בתבנית 20*30 או בקוטר 24) ב- 175 מעלות (לא טורבו) ..


  • 5

    אחרי האפייה לחורר את העוגות עם קיסם שיניים ולשפוך את הסירופ על העוגות בעודן חמות..


  • 6

    בזמן האפייה להכין את הסירופ - מרתיחים את מיץ התפוזים והסוכר ומבשלים על אש נמוכה עד לצימצום הרוטב לחצי. להוריד הסיר מהאש..


1

מקציפים חלבונים עם סוכר. להוסיף תוך כדי קיפול את השמן, חלמונים ותפוזים..


2

מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה נפרדת..


3

להוסיף תוך כדי קיפול חומרים יבשים לתערובת החלבונים..


4

לאפות כ- 30 דקות ב-2 תבניות אינגליש קייק (בתבנית 20*30 או בקוטר 24) ב- 175 מעלות (לא טורבו) ..


5

אחרי האפייה לחורר את העוגות עם קיסם שיניים ולשפוך את הסירופ על העוגות בעודן חמות..


6

בזמן האפייה להכין את הסירופ - מרתיחים את מיץ התפוזים והסוכר ומבשלים על אש נמוכה עד לצימצום הרוטב לחצי. להוריד הסיר מהאש..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים