תקציר המתכון: עוגה רכה ונימוחה מתכון של מורתי הוירטואלית "פירגה"
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מקציפים חלבונים עם סוכר. להוסיף תוך כדי קיפול את השמן, חלמונים ותפוזים.
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה נפרדת.
להוסיף תוך כדי קיפול חומרים יבשים לתערובת החלבונים.
לאפות כ- 30 דקות ב-2 תבניות אינגליש קייק (בתבנית 20*30 או בקוטר 24) ב- 175 מעלות (לא טורבו) .
אחרי האפייה לחורר את העוגות עם קיסם שיניים ולשפוך את הסירופ על העוגות בעודן חמות.
בזמן האפייה להכין את הסירופ - מרתיחים את מיץ התפוזים והסוכר ומבשלים על אש נמוכה עד לצימצום הרוטב לחצי. להוריד הסיר מהאש.