לןגן

עוגת תפוזים סולת וקוקוס

מאת: מירי גולני, פורסם: 16/12/2017 | 12:21
עוגת תפוזים סולת וקוקוס

תקציר המתכון: עוגה רכה ונימוחה מתכון של מורתי הוירטואלית "פירגה"

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים עם סוכר. להוסיף תוך כדי קיפול את השמן, חלמונים ותפוזים.

  2. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה נפרדת.

  3. להוסיף תוך כדי קיפול חומרים יבשים לתערובת החלבונים.

  4. לאפות כ- 30 דקות ב-2 תבניות אינגליש קייק (בתבנית 20*30 או בקוטר 24) ב- 175 מעלות (לא טורבו) .

  5. אחרי האפייה לחורר את העוגות עם קיסם שיניים ולשפוך את הסירופ על העוגות בעודן חמות.

  6. בזמן האפייה להכין את הסירופ - מרתיחים את מיץ התפוזים והסוכר ומבשלים על אש נמוכה עד לצימצום הרוטב לחצי. להוריד הסיר מהאש.