2) בקערה שניה , מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, ומוסיפים את שאר החומרים ואת החלמונים ומערבבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים.
3
3)מוספים את קצף החלבונים אל קערת התערובת בתנועות קיפול .
4
4) שופכים את התערובת לסיר ג'חנון בקוטר24 ס"מ מרופד בנייר אפייה גם בתחתית וגם הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל ל170 מעלות כ50 דקות ו בודקים עם קיסם את העוגה.
5
5) נותנים לעוגה להתקרר טוב ולאחר שהעוגה בטמפרטורת החדר יוצקים עליה את הגאנש השוקולד..
6
6)אופן ההכנת גנאש שוקולד.
7
שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד .
8
מכסים את הסיר כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש יפה וחלק.
9
בהצלחה.
1
1) מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר..
2
2) בקערה שניה , מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, ומוסיפים את שאר החומרים ואת החלמונים ומערבבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים.
3
3)מוספים את קצף החלבונים אל קערת התערובת בתנועות קיפול .
4
4) שופכים את התערובת לסיר ג'חנון בקוטר24 ס"מ מרופד בנייר אפייה גם בתחתית וגם הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל ל170 מעלות כ50 דקות ו בודקים עם קיסם את העוגה.
5
5) נותנים לעוגה להתקרר טוב ולאחר שהעוגה בטמפרטורת החדר יוצקים עליה את הגאנש השוקולד..
6
6)אופן ההכנת גנאש שוקולד.
7
שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד .
8
מכסים את הסיר כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש יפה וחלק.