אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,100
צפיות

טורט פרג בציפוי גנאש שוקולד בסיר ג'חנון בקוטר 24 ס"מ

המתכון של
טורט פרג בציפוי גנאש שוקולד בסיר ג'חנון בקוטר 24 ס"מ

טעים וטעים👌👌👌

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 ביצים🐣🐣🐣🐣🐣🐣 מופרדות
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 2.5 כוסות קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • 3/4 כוס שמן קנולה
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים משובח
  • חצי כוס קוקטס
  • 1.5 כוסות פרג טחון דק
  • לציפוי גנאש השוקולד
  • 250 גרם שמנת מתוקה פרווה
  • 350 גרם שוקולד מריר משובח
אופן ההכנה
  • 1

    1) מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר..


  • 2

    2) בקערה שניה , מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, ומוסיפים את שאר החומרים ואת החלמונים ומערבבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים.


  • 3

    3)מוספים את קצף החלבונים אל קערת התערובת בתנועות קיפול .


  • 4

    4) שופכים את התערובת לסיר ג'חנון בקוטר24 ס"מ מרופד בנייר אפייה גם בתחתית וגם הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל ל170 מעלות כ50 דקות ו בודקים עם קיסם את העוגה.


  • 5

    5) נותנים לעוגה להתקרר טוב ולאחר שהעוגה בטמפרטורת החדר יוצקים עליה את הגאנש השוקולד..


  • 6

    6)אופן ההכנת גנאש שוקולד.


  • 7

    שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד .


  • 8

    מכסים את הסיר כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש יפה וחלק.


  • 9

    בהצלחה.


1

1) מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר..


2

2) בקערה שניה , מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, ומוסיפים את שאר החומרים ואת החלמונים ומערבבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים.


3

3)מוספים את קצף החלבונים אל קערת התערובת בתנועות קיפול .


4

4) שופכים את התערובת לסיר ג'חנון בקוטר24 ס"מ מרופד בנייר אפייה גם בתחתית וגם הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל ל170 מעלות כ50 דקות ו בודקים עם קיסם את העוגה.


5

5) נותנים לעוגה להתקרר טוב ולאחר שהעוגה בטמפרטורת החדר יוצקים עליה את הגאנש השוקולד..


6

6)אופן ההכנת גנאש שוקולד.


7

שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד .


8

מכסים את הסיר כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש יפה וחלק.


9

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים