לןגן

טורט פרג בציפוי גנאש שוקולד בסיר ג'חנון בקוטר 24 ס"מ

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/12/2017 | 04:14
טורט פרג בציפוי גנאש שוקולד בסיר ג'חנון בקוטר 24 ס"מ

תקציר המתכון: טעים וטעים👌👌👌

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי גנאש השוקולד

אופן הכנה

  1. 1) מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר.

  2. 2) בקערה שניה , מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, ומוסיפים את שאר החומרים ואת החלמונים ומערבבים היטב עד שכל החומרים מתאחדים

  3. 3)מוספים את קצף החלבונים אל קערת התערובת בתנועות קיפול

  4. 4) שופכים את התערובת לסיר ג'חנון בקוטר24 ס"מ מרופד בנייר אפייה גם בתחתית וגם הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש ל ל170 מעלות כ50 דקות ו בודקים עם קיסם את העוגה

  5. 5) נותנים לעוגה להתקרר טוב ולאחר שהעוגה בטמפרטורת החדר יוצקים עליה את הגאנש השוקולד.

  6. 6)אופן ההכנת גנאש שוקולד

  7. שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד

  8. מכסים את הסיר כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש יפה וחלק

  9. בהצלחה