אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

8,503
צפיות

מאפינס טחינה, חלבה, שוקולד ואגוזים קצוצים

המתכון של
מאפינס טחינה, חלבה, שוקולד ואגוזים קצוצים

קלי קלות להכנה, טעים בטירוף, ריח משגע - ראו הוזהרתם תכינו כמות גדולה מראש...

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • למאפינס
  • 2 ביצים
  • חצי כוס סוכר (100 גר')
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 שקית סוכר וניל
  • מעט מלח
  • חצי כוס חד פעמית שתיה קרה שמן (80 מ''ל)
  • שני שליש כוס חד פעמית שתיה קרה מים (100 מ''ל)
  • חצי כוס חד פעמית שתיה קרה טחינה גולמית (80 מ''ל)
  • 1 כוס חד פעמית שתיה קרה קמח רגיל או כוסמין (150 מ''ל)
  • חצי כוס חד פעמית שתיה קרה קוקוס (80 מ''ל)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 50 גר' חלבה מסולסלת מפוררת
  • 1 חב' שוקולד מריר מגורד
  • חופן אגוזי מלך טחונים (חצי כוס חד פעמית שתיה קרה או 80 גר')
  • לקישוט
  • אבקת סוכר/רוטב מייפל / זילוף ריבת חלב/זילוף שוקולד
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבניות מאפינס.


  • 2

    מערבבים בקערה את כל חומרי המאפינס לפי הסדר שרשומים במתכון. לערבב אחרי כל הוספת מרכיב..


  • 3

    יוצקים את התערובת לשקעי התבנית עד שני שליש מגובה השקע (הם תופחים באפייה).


  • 4

    אופים חצי שעה או עד שמכניסים קיסם ויוצא לח..


  • 5

    מקררים בטמפרטורת החדר..


  • 6

    מקשטים את המאפינס לפי טעמכם - בתיאבון ♥.


1

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבניות מאפינס.


2

מערבבים בקערה את כל חומרי המאפינס לפי הסדר שרשומים במתכון. לערבב אחרי כל הוספת מרכיב..


3

יוצקים את התערובת לשקעי התבנית עד שני שליש מגובה השקע (הם תופחים באפייה).


4

אופים חצי שעה או עד שמכניסים קיסם ויוצא לח..


5

מקררים בטמפרטורת החדר..


6

מקשטים את המאפינס לפי טעמכם - בתיאבון ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים