מאפינס טחינה, חלבה, שוקולד ואגוזים קצוצים
מאת: אורית לוי, פורסם: 23/11/2017 | 00:33
תקציר המתכון:
קלי קלות להכנה, טעים בטירוף, ריח משגע - ראו הוזהרתם תכינו כמות גדולה מראש...
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
למאפינס
-
2 ביצים
-
חצי כוס סוכר (100 גר')
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 שקית סוכר וניל
-
מעט מלח
-
חצי כוס חד פעמית שתיה קרה שמן (80 מ''ל)
-
שני שליש כוס חד פעמית שתיה קרה מים (100 מ''ל)
-
חצי כוס חד פעמית שתיה קרה טחינה גולמית (80 מ''ל)
-
1 כוס חד פעמית שתיה קרה קמח רגיל או כוסמין (150 מ''ל)
-
חצי כוס חד פעמית שתיה קרה קוקוס (80 מ''ל)
-
1 כפית אבקת אפייה
-
50 גר' חלבה מסולסלת מפוררת
-
1 חב' שוקולד מריר מגורד
-
חופן אגוזי מלך טחונים (חצי כוס חד פעמית שתיה קרה או 80 גר')
לקישוט
-
אבקת סוכר/רוטב מייפל / זילוף ריבת חלב/זילוף שוקולד
אופן הכנה
-
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבניות מאפינס
-
מערבבים בקערה את כל חומרי המאפינס לפי הסדר שרשומים במתכון. לערבב אחרי כל הוספת מרכיב.
-
יוצקים את התערובת לשקעי התבנית עד שני שליש מגובה השקע (הם תופחים באפייה)
-
אופים חצי שעה או עד שמכניסים קיסם ויוצא לח.
-
מקררים בטמפרטורת החדר.
-
מקשטים את המאפינס לפי טעמכם - בתיאבון ♥