הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמקציפים 2 ביצים וחלמון עם סוכר במיקסר כ-2-3 דקות במהירות גבוהה. תוך כדי הקצפה להוסיף תמצית וניל ,שמן, מיץ תפוזים וממשיכים להקציף עוד 2 דקות..
מערבבים את כל היבשים ומכניסים בהדרגה בקיפולים לקצפת שלנו. משמנים שתי תבניות אינגליש קייק ושופכים את התערובת. .
לציפוי העוגה.
חלבון+ 2 כפות סוכר +כוס וחצי שקדים פרוסים .
מערבבים היטב ושמים מעל העוגה מכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות 40 דקות .