לןגן

עוגת שקדים

מאת: אילנית תג, פורסם: 19/10/2017 | 23:31
עוגת שקדים

תקציר המתכון: עוגה ממכרת!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים 2 ביצים וחלמון עם סוכר במיקסר כ-2-3 דקות במהירות גבוהה. תוך כדי הקצפה להוסיף תמצית וניל ,שמן, מיץ תפוזים וממשיכים להקציף עוד 2 דקות.

  2. מערבבים את כל היבשים ומכניסים בהדרגה בקיפולים לקצפת שלנו. משמנים שתי תבניות אינגליש קייק ושופכים את התערובת.

  3. לציפוי העוגה

  4. חלבון+ 2 כפות סוכר +כוס וחצי שקדים פרוסים

  5. מערבבים היטב ושמים מעל העוגה מכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות 40 דקות