אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עד להתקשות להוסיף את אבקת הסוכר, להווסיף כפית מיץ לימון ובהדרגה את הכוס קמח
לרפד בנייר אפיה תבנית עגולה לצקת לתוכה את הבלילה.
לאפות עד להזהבה בחום בינוני בערך כחצי שעה.
כאשר העוגה מתקררת
נכין קצפת:
2שמנת מתוקה
2כוסות חלב
2 אינסטנט פודינג וניל
להקציף במהירות גבוהה עד להתקשות
מעל להניח חצי אפרסקים מקופסאות שימורים
שקדים מסוכרים:
במחבת לפזר חצי חבילה אבקת סוכר,להמיס (שיהיה שקוף)
ואז להוסיף 100 גרם שקדים שבורים לערבב במחבת את התעורבת לשפוך על נייר אפיה להתקשות ולהתקררות
בהצלחה !.
1
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עד להתקשות להוסיף את אבקת הסוכר, להווסיף כפית מיץ לימון ובהדרגה את הכוס קמח
לרפד בנייר אפיה תבנית עגולה לצקת לתוכה את הבלילה.
לאפות עד להזהבה בחום בינוני בערך כחצי שעה.
כאשר העוגה מתקררת
נכין קצפת:
2שמנת מתוקה
2כוסות חלב
2 אינסטנט פודינג וניל
להקציף במהירות גבוהה עד להתקשות
מעל להניח חצי אפרסקים מקופסאות שימורים
שקדים מסוכרים:
במחבת לפזר חצי חבילה אבקת סוכר,להמיס (שיהיה שקוף)
ואז להוסיף 100 גרם שקדים שבורים לערבב במחבת את התעורבת לשפוך על נייר אפיה להתקשות ולהתקררות
בהצלחה !.