לןגן

עוגת קצפת ואננס (ספוג)

מאת: אתי עג'מי, פורסם: 19/05/2015 | 08:50
עוגת קצפת ואננס (ספוג)

תקציר המתכון: מתכון מדנמרק מעלף

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 17, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה: להקציף את החלבונים עד להתקשות להוסיף את אבקת הסוכר, להווסיף כפית מיץ לימון ובהדרגה את הכוס קמח לרפד בנייר אפיה תבנית עגולה לצקת לתוכה את הבלילה. לאפות עד להזהבה בחום בינוני בערך כחצי שעה. כאשר העוגה מתקררת נכין קצפת: 2שמנת מתוקה 2כוסות חלב 2 אינסטנט פודינג וניל להקציף במהירות גבוהה עד להתקשות מעל להניח חצי אפרסקים מקופסאות שימורים שקדים מסוכרים: במחבת לפזר חצי חבילה אבקת סוכר,להמיס (שיהיה שקוף) ואז להוסיף 100 גרם שקדים שבורים לערבב במחבת את התעורבת לשפוך על נייר אפיה להתקשות ולהתקררות בהצלחה !