אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

17,037
צפיות

רולדת שמרים במלית תמרים ואגוזים

המתכון של
רולדת שמרים במלית תמרים ואגוזים

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כוס מדידה או כוס חד פעמי החמה גודל סטנדרטי מאת אילנית בניזרי
  • 1/2 3 כוסות קמח לבן
  • כף גדושה שמרים יבשים
  • 1/3 כוס שמן
  • חצי כוס  סוכר
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס מים
  • רבע כפית מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ביצה טרופה להברשה
  • למלית
  • ממרח תמרים
  • חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
  • רבע כפית קינמון
  • כפית קוקוס לבן
  • או
  • ממרח שוקולד
  • לסירופ
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס  מים
אופן ההכנה
  • 1

    מכינים את הבצק עם כל החומרים עד ליצירת בצק דביק...מעבירים לקערה מקומחת להתפחה של שעה לפעמים קצת יותר.(רצוי להתפיח במקרר ל3 שעות או לילה).


  • 2

    חוצים את הבצק ל2 או ל 3 כדורים תלוי בסוג הרולדה שמכינים .


  • 3

    כל כדור לרדד על משטח מקומח לצורת מלבן .


  • 4

    למרוח שכבה טובה של ממרח תמרים (או שוקולד).


  • 5

    לפזר קוקוס...מעט קינמון ואגוזים קצוצים.


  • 6

    לגלגל לרולדה.


  • 7

    להעביר לתבנית ולתת תפיחה של עוד שעה בערך .


  • 8

    כך להכין עם שאר הבצק .


  • 9

    מברישים עם ביצה ושומשום .


  • 10

    אופים בחום 175 מעלות לחצי שעה בערך עד להזהבה .


  • 11

    את הסירופ נבשל בינתיים עד להמסת הסוכר .


  • 12

    איך שהרולדות מוכנות נזגג סירופ קר מאת אילנית בניזרי.


1

מכינים את הבצק עם כל החומרים עד ליצירת בצק דביק...מעבירים לקערה מקומחת להתפחה של שעה לפעמים קצת יותר.(רצוי להתפיח במקרר ל3 שעות או לילה).


2

חוצים את הבצק ל2 או ל 3 כדורים תלוי בסוג הרולדה שמכינים .


3

כל כדור לרדד על משטח מקומח לצורת מלבן .


4

למרוח שכבה טובה של ממרח תמרים (או שוקולד).


5

לפזר קוקוס...מעט קינמון ואגוזים קצוצים.


6

לגלגל לרולדה.


7

להעביר לתבנית ולתת תפיחה של עוד שעה בערך .


8

כך להכין עם שאר הבצק .


9

מברישים עם ביצה ושומשום .


10

אופים בחום 175 מעלות לחצי שעה בערך עד להזהבה .


11

את הסירופ נבשל בינתיים עד להמסת הסוכר .


12

איך שהרולדות מוכנות נזגג סירופ קר מאת אילנית בניזרי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים