ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כוס מדידה או כוס חד פעמי החמה גודל סטנדרטי מאת אילנית בניזרי
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מכינים את הבצק עם כל החומרים עד ליצירת בצק דביק...מעבירים לקערה מקומחת להתפחה של שעה לפעמים קצת יותר.(רצוי להתפיח במקרר ל3 שעות או לילה).
-
2
חוצים את הבצק ל2 או ל 3 כדורים תלוי בסוג הרולדה שמכינים .
-
3
כל כדור לרדד על משטח מקומח לצורת מלבן .
-
4
למרוח שכבה טובה של ממרח תמרים (או שוקולד).
-
5
לפזר קוקוס...מעט קינמון ואגוזים קצוצים.
-
6
לגלגל לרולדה.
-
7
להעביר לתבנית ולתת תפיחה של עוד שעה בערך .
-
8
כך להכין עם שאר הבצק .
-
9
מברישים עם ביצה ושומשום .
-
10
אופים בחום 175 מעלות לחצי שעה בערך עד להזהבה .
-
11
את הסירופ נבשל בינתיים עד להמסת הסוכר .
-
12
איך שהרולדות מוכנות נזגג סירופ קר מאת אילנית בניזרי.
1
מכינים את הבצק עם כל החומרים עד ליצירת בצק דביק...מעבירים לקערה מקומחת להתפחה של שעה לפעמים קצת יותר.(רצוי להתפיח במקרר ל3 שעות או לילה).
2
חוצים את הבצק ל2 או ל 3 כדורים תלוי בסוג הרולדה שמכינים .
3
כל כדור לרדד על משטח מקומח לצורת מלבן .
4
למרוח שכבה טובה של ממרח תמרים (או שוקולד).
5
לפזר קוקוס...מעט קינמון ואגוזים קצוצים.
6
לגלגל לרולדה.
7
להעביר לתבנית ולתת תפיחה של עוד שעה בערך .
8
כך להכין עם שאר הבצק .
9
מברישים עם ביצה ושומשום .
10
אופים בחום 175 מעלות לחצי שעה בערך עד להזהבה .
11
את הסירופ נבשל בינתיים עד להמסת הסוכר .
12
איך שהרולדות מוכנות נזגג סירופ קר מאת אילנית בניזרי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים