לןגן

רולדת שמרים במלית תמרים ואגוזים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 26/09/2017 | 10:59
רולדת שמרים במלית תמרים ואגוזים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

לסירופ

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק עם כל החומרים עד ליצירת בצק דביק...מעבירים לקערה מקומחת להתפחה של שעה לפעמים קצת יותר.(רצוי להתפיח במקרר ל3 שעות או לילה)

  2. חוצים את הבצק ל2 או ל 3 כדורים תלוי בסוג הרולדה שמכינים

  3. כל כדור לרדד על משטח מקומח לצורת מלבן

  4. למרוח שכבה טובה של ממרח תמרים (או שוקולד)

  5. לפזר קוקוס...מעט קינמון ואגוזים קצוצים

  6. לגלגל לרולדה

  7. להעביר לתבנית ולתת תפיחה של עוד שעה בערך

  8. כך להכין עם שאר הבצק

  9. מברישים עם ביצה ושומשום

  10. אופים בחום 175 מעלות לחצי שעה בערך עד להזהבה

  11. את הסירופ נבשל בינתיים עד להמסת הסוכר

  12. איך שהרולדות מוכנות נזגג סירופ קר מאת אילנית בניזרי