ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
כפית נס קפה מהולה בחצי כוס מים רותחים
אופן ההכנה
-
1
לטבול את הפתיבר בנס קפה,.
-
2
להניח בתבנית שכבה ראשונה..
-
3
בקערת המקסר להקציף שמנת וחצי מתוקה עם אינסטנט פודינג , חלב וכף סוכר לקצף יציב ,.
-
4
לאחר מיכן להוסיף את הגבינה לערבב יחד..
-
5
להניח מחצית מהקרם על שכבת הפתיבר, עליה להניח שוב פתיבר טבולים בקפה ושוב את הקרם שנותר..
-
6
במיקרו להמיס שוקולד מריר ואת חצי השמנת שנותרה, לשפוך את הגנאש על העוגה..
-
7
לקרר לפחות 4 שעות ..
-
8
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
לטבול את הפתיבר בנס קפה,.
2
להניח בתבנית שכבה ראשונה..
3
בקערת המקסר להקציף שמנת וחצי מתוקה עם אינסטנט פודינג , חלב וכף סוכר לקצף יציב ,.
4
לאחר מיכן להוסיף את הגבינה לערבב יחד..
5
להניח מחצית מהקרם על שכבת הפתיבר, עליה להניח שוב פתיבר טבולים בקפה ושוב את הקרם שנותר..
6
במיקרו להמיס שוקולד מריר ואת חצי השמנת שנותרה, לשפוך את הגנאש על העוגה..
7
לקרר לפחות 4 שעות ..
8
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים