לןגן

עוגת ביסקויטים-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 16/09/2017 | 22:30
עוגת ביסקויטים-דורית כהן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטבול את הפתיבר בנס קפה,

  2. להניח בתבנית שכבה ראשונה.

  3. בקערת המקסר להקציף שמנת וחצי מתוקה עם אינסטנט פודינג , חלב וכף סוכר לקצף יציב ,

  4. לאחר מיכן להוסיף את הגבינה לערבב יחד.

  5. להניח מחצית מהקרם על שכבת הפתיבר, עליה להניח שוב פתיבר טבולים בקפה ושוב את הקרם שנותר.

  6. במיקרו להמיס שוקולד מריר ואת חצי השמנת שנותרה, לשפוך את הגנאש על העוגה.

  7. לקרר לפחות 4 שעות .

  8. בתאבון ובהצלחה 🌹