ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
כוס חד פעמי חמה ! או כוס מדידה!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
חצי קופסא ממרח תמרים או כוס סילאן ( חד פעמי שקוף)
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הבצים הסוכר וסוכר הוניל נקציף עד לקבלת קצף תפוח .
-
2
נוסיף בהדרגה את השמן והדבש.
-
3
נוסיף את היבשים המעורבבים.
-
4
נכין קערה ליבשים ..נשים את הקמח האבקת אפיה ,אבקת סודה,קינמון,ציפורן והאגוזים נערבב היטב .
-
5
את התה והממרח תמרים נערבב ביחד לפתיחת הבלילה .
-
6
ונוסיף אותם בסוף עד להטמעת כל החומרים.
-
7
ניתן לעטר בשקדים מולבנים את השקדים שמים לפני האפייה !! .
-
8
נאפה בחום 170 מעלות עד שנועצים קיסם עץ ויוצא יבש !.
-
9
2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחת קוטר 26.
1
את הבצים הסוכר וסוכר הוניל נקציף עד לקבלת קצף תפוח .
2
נוסיף בהדרגה את השמן והדבש.
3
נוסיף את היבשים המעורבבים.
4
נכין קערה ליבשים ..נשים את הקמח האבקת אפיה ,אבקת סודה,קינמון,ציפורן והאגוזים נערבב היטב .
5
את התה והממרח תמרים נערבב ביחד לפתיחת הבלילה .
6
ונוסיף אותם בסוף עד להטמעת כל החומרים.
7
ניתן לעטר בשקדים מולבנים את השקדים שמים לפני האפייה !! .
8
נאפה בחום 170 מעלות עד שנועצים קיסם עץ ויוצא יבש !.
9
2 תבניות אינגליש קייק או תבנית אחת קוטר 26.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים