הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהפריד ביצים ולהקציף את החלבונים עים חצי עוס סוכר לקצב יציב..
בקערת שניה להקציף חלמונים סוכר ולטרוף במטרפה ידנית.להוסיף את הדבש טוב את הקפה החם ולהמשיך ליטרוף לבסוףאת .
השמן..
לערבב את היבשים הקמח הקינמון הסודה.והציפורן..
להוסיף היבשים ולהמשיך ליטרוף.להוסיף שליש מהקצף וליטרוף ואת השאר הקצף להמשיך את הכול לחמם תנור ל170 מעלות.
לשמן תבנית ליצוק לסיר פלא לשעה עד ליציבות .